Perheenäidistä tuli fitness-kaunotar – esittelee nyt tuloksia somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien sosiaalisen median käyttäjien seuraama Jennifer Nicole Lee on fitness-tähti ja ruokakirjailija, jonka oppeja miljoonat naiset noudattavat. Vuosia sitte ylipainoinen perheenäiti laihdutti 40 kiloa ja nousi julkkikseksi.

Valtavan suureksi sometähdeksi noussut Jennifer esittelee nyt seuraajilleen kuntokuurinsa tuloksia ja vihjaa samalla jostain salaisesta projektista. Seuraajille riittää toki se, että Lee esittelee ajoittain huipputimmiä vartaloaan.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minikokoiset biksut, joista muodot ovat lähes pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.