Jeremy Allen White istui sohvalla kuumissa mainoskuvissa – huonekalu päätyi Facebook-kirppikselle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jeremy Allen White on yhdysvaltalainen näyttelijä, jonka tunnetuimmat roolit ovat televisiosarjoissa Hävyttömät ja The Bear. Jeremy Allen White nähtiin juuri myös uudessa Calvin Klein -mainoskampanjassa, joka sai naisten sukat pyörimään jaloissa.

Jeremy Allan White esitteli kampanjassa brändin alushousuja samalla kun hän treenasi ja makoili pelkät alushousut jalassaan punaisella sohvalla. Myöhemmin sama sohva ilmestyi myyntiin Facebook Marketplace -kirpputorille.

Sohvan myyntitekstiin oli People-sivuston mukaan kirjoitettu, että tarjolla on kaupungin kuumin istumapaikka, jossa kuuluisa kokki on istunut vähäpukeisena. Sohva oli tarjolla ilmaiseksi sillä ehdolla, että se tullaan itse noutamaan.