Nyt puhuu gaalakohun Selena Gomez – paljasti mitä kuiskasi Taylor Swiftille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja nykyään myös kosmetiikka-alan yrittäjänä toimiva Selena Gomez nähtiin Golden Globe 2024 -gaalassa, jossa hän oli itsekin ehdolla palkinnon saajaksi. Huhujen mukaan Selena Gomezin ja Kylie Jennerin välille olisi syntynyt eripuraa gaalassa, koska Jenner olisi kieltänyt Gomezia ottamasta yhteiskuvaa hänen poikaystävänsä Timothée Chalametin kanssa.

Myöhemmin on vahvistunut, että tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa. Selena Gomez ei ollut puhunut koko iltana tähtiparin kanssa eivätkä he kohdanneet toisiaan gaalassa lainkaan. Nyt Selena Gomez on kertonut mitä hän kertoi Taylor Swiftille tilanteessa, joka päätyi kameroiden kuvaamaksi.

Selena Gomezista ja Taylor Swiftistä otettiin videokuvaa tilanteessa, jonka moni tulkitsi väärin. Aiempien tietojen mukaan Gomez olisi supattanut Swiftin korvaan Kylie Jenneristä ja Timothée Chalametista. Totuus oli kuitenkin toinen.

Selena Gomez on itse kertonut Us Weekly -sivuston mukaan, että hän kertoi Swiftille ystävistään, jotka alkoivat tapailemaan. ”Ei sillä, että tämä asia edes kuuluisi kenellekään”, Gomez oli todennut. Artisti kertoi omassa Instagram-tarinassaan pitävänsä taas sosiaalisesta mediasta taukoa, koska hän haluaa keskittyä elämässään siihen mikä on tärkeintä.