Vanha juoru sai taas vettä myllyyn – pettikö Travis Barker Kim Kardashianin kanssa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Kourtney Kardashian on nykyään naimisissa Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barkerin kanssa. Taannoin Barkerin ex-vaimo Shanna Moakler syytti Kardashianeja hänen perheensä tuhoamisesta kahdesti. Moaklerin mukaan Barkerilla oli salasuhde Kim Kardashianin kanssa heidän ollessa vielä naimisissa. Nyt juoru on ottanut uudet siivet alleen ja levinnyt.

Muusikko Travis Barkerin ex-puoliso ja lasten äiti Shanna Moakler on ollut kuluneiden vuosien ajan vähemmän mairittelevissa otsikoissa. Moakler kertoi äsken, että näki Kim Kardashianin ja Travis Barkerin välillä lähetetyt tekstiviestit vuosia sitten. He olivat Moaklerin mukaan yrittäneet sopia sopivaa aikaa seksiseikkailuille. Kun Moakler oli näyttänyt viestit silloiselle miehelleen Barkerille, oli mies hänen mukaansa poistanut kaiken puhelimeltaan, nainen kertoo Dumb Blonde -podcastissa.

Kim Kardashian on myöntänyt olleensa Travis Barkerin ystävä vuosien ajan, mutta hänen mukaansa seksitekstailu on sepitettyä. Hän on sanonut sen sijaan olevansa onnellinen siskonsa Kourtneyn puolesta. Shanna Moakler avioitui Travis Barkerin kanssa vuonna 2004, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2008 kahden vuoden asumuseron jälkeen. Moakler tai Barker eivät ole puhuneet keskenään vuoden 2014 jälkeen.