Käärijä luksuslomalla Thaimaassa: ”Jartsa Pattayan yössä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuiseksi tähdeksi Suomen viisuedustajana taannoin noussut Jere Pöyhönen, eli Käärijä, kiersi kotimaataan ja myös maailmalla aktiivisesti viime vuonna aina Euroviisuista lähtien. Vuodenvaihteessa hän aloitti hyvin ansaitun lomansa, joka kestää helmikuuhun saakka.

Käärijä suuntasi Suomesta Thaimaan lämpöön, josta hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa videoita ja kuvia luksuslomaltaan. Päivitysten mukaan hän on viihtynyt toistaiseksi ainakin Pattayalla ja Bangkokissa. Sosiaaliseen mediaan on julkaistu videoita, joissa Käärijä muun muassa lekottelee aurinkorannalla ja tanssahtelee pilvenpiirtäjän kattobaarin portaita alas.

– Shålbergin Jartsa Pattayan yössä, Käärijä kommentoi jälkimmäistä videota.

@paidatonriehuja Shålbergin Jartsa Pattayan yössä #käärijä #fyp #foryoupage #music #pattaya #thailand ♬ Funkytown – Lipps Inc.

@paidatonriehuja Beerwatch #käärijä #häärijä #fyp #foryoupage #music #socialbreak #2024 #tiktok @Häärijä ♬ Baywatch (Theme) – The TV Theme Players

PÄIVITYS: Artikkelin alussa Käärijän oikeaan nimeen oli pujahtanut kirjoitusvirhe. Oikea nimi on Jere, ei Jare.