Rebel Wilson lihoi takaisin 14 kiloa – elämäntapamuutoksen ylläpitäminen on vaikeaa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson omisti vuoden 2020 omalle terveydelleen ja hän teki täysikäännöksen elämässään. Nainen laihdutti yhteensä 36,5 kiloa. Myöhemmin naisen väitettiin olleen kovalla dieetillä, jossa hän sai syödä vain 600 kilokaloria päivässä. Tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa.

Rebel Wilsonin elämässä on tapahtunut viimeisen kolmen vuoden aikana paljon. Hän on tehnyt näyttelijän töitä, saanut sijaissynnyttäjän avulla lapsen ja löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, Ramona Agrumanin. Tällä hetkellä nainen kirjoittaa myös omaelämäkertaansa.

Työ ja sen aiheuttama stressi ovat saaneet naisen kadottamaan fokuksensa terveellisistä elämäntavoista. ”Olen lihonut 14 kiloa ja se on saanut minut tuntemaan oloni huonoksi”, Rebel Wilson avautui omalla Instagram-kanavallaan.

Julkaisun kirjoittamisen jälkeen yli 5.600 ihmistä kirjoitti näyttelijälle kannustavia viestejä, joissa muistutettiin tähteä hänen upeudestaan kaiken kokoisena. Naiselle myös kommentoitiin, että laihtuminen on helpompaa kuin tavoitepainon ylläpitäminen. Moni näytti olevan samaa mieltä, koska tämä kommentti sai nopeasti 2.617 tykkäystä.