Sara Sieppi kurvikkaana lomakuvassa – päivityksessä tärkeä viesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi esittelee elämäänsä ja itseään aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Parisuhteensa osalta mediassa viime aikoina usein ollut Sieppi on nyt suunnannut lomailemaan itsekseen, ja samalla pohtinut yksin lomailua päivityksessään.

Kurvikkaana poseeraava Sieppi toteaa, ettei yksin matkaillessa voi jakaa kokemuksia toisen ihmisen kanssa ja voi joutua möllöttämään yksin illallispöydässä seuraten samalla nauruntäyteisiä pariskuntia, perheitä ja ystäväporukoita. Sitten hän irrottautuu moisista ajatuksista ja pohti yksin matkustamisen hyviä puolia.

– Kalenteri näytti vielä lomaa, joten pakkasin laukun ja seuraavana päivänä olinkin jo lentokoneessa. Oon lukenut kirjaa ekaa kertaa vuosiin, syönyt pelkästään omia lempiruokia, katsonut hömppäsarjoja ja enkä oo perustellut kellekään, miks tänäänkin ois kivempi olla vaan rannalla, Sara Sieppi kirjoittaa.

– Sara on ihan kivaa matkaseuraa edelleen. Se vois olla kyl vähän rennompi, ilmoitusten poisottamisen jälkeen se vois opetella elää ilman et katsoo äppejä vartin välein ja ehkä se viel uskaltaa dinneripöytäänkin yksin. Määmatkoille edelleen peukku, hän jatkoi.

Sara Sieppi tekee nykyisin merkittävää liikevaihtoa yrityksellään, joka keskittyy lähinnä sosiaalisen median vaikuttamiseen. Siepillä on jo yli 223.000 seuraajaa Instagramissa, jonne nainen päivittelee enimmäkseen kuulumisiaan. Taannoin Sara Sieppi teki itselleen myös TikTok-kanavan.