Paris Hiltonin esikoinen täytti vuoden – hellyttävän kuvasarja sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paris Hilton ilmoitti viime vuoden lopulla, että heidän perheeseensä oli syntynyt pieni tyttövauva, joka sai nimekseen London. Hiltonilla ja hänen aviomiehellään Carter Reumilla on jo entuudestaan Phoenix-niminen poika, josta tuli isoveli jo 10 kuukauden ikäisenä.

Phoenix täytti nyt vuoden, minkä kunniaksi Paris Hilton teki pojalle omistetun Instagram-julkaisun, joka sisälsi kuvia ja videoita vuoden varrelta. Kuvissa nähdään miten Phoenix on kasvanut vuoden aikana, matkustanut ja leikkinyt leluillaan. Viimeisellä videolla pieni poika ja Paris käyvät vielä suloisen vuoropuhelun.

Paris Hilton on kertonut, että London-tyttären odotuksesta ei tiennyt muut kuin hän, Carter Reum ja naisen sisko Nicky ja äiti Kathy. Phoenixin kohdalla vauva pidettiin salaisuutena kaikilta koko odotuksen ajan, koska Paris Hilton ei halunnut ottaa sitä riskiä, että uutinen leviäisi mediaan ilman hänen lupaansa.