Kadonnut kissa löytyi yli 1 200 kilometrin päästä kotoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen perheen lemmikkikissa on päätynyt melkoiselle seikkailulle. Auton moottoritilaan livahtanut lemmikki löytyi hengissä lähes 1 290 kilometrin päästä kotoaan. Englannin länsirannikolla Weston-super-Maressa asuvan Laura Tealen perheen 8-vuotias siamilaiskissa Jasmine ei saapunut eräänä päivänä kotiinsa ruoka-ajaksi.

Perheen naapurit olivat muuttamassa samana päivänä Walesiin. Kaksi päivää myöhemmin Teale sai yllättävän puhelun maan etelärannikolta. Kävi ilmi, että Jasmine oli livahtanut naapurin pihalle pysäköidyn muuttoauton moottoritilaan. Kissa löytyi BBC:n mukaan muuttoautoa ajaneen Jeff Boorerin avattua konepellin vaihtaakseen tuulilasin pesunesteen. Kuljettaja vei kissan paikalliselle eläinlääkärille.

– Se oli ällistyttävää. Jasmine on kaunis kissa. Se ei vaikuttanut olevan pelossaan vaan pysytteli ihan tyynenä, Boorer kuvaili.

Teale kertoo olleensa syvästi helpottunut Jasminen löytymisestä. Naisen mukaan kissa on yleensä melko ujo, mikä teki katoamisesta erikoista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.