Ambulanssi osui kuoppaan – kuolleeksi julistettu heräsi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Teille ilmestyneet kuopat aiheuttavat usein lähinnä päänvaivaa ja pahimmillaan onnettomuuksia. Intiassa tiekuoppa saattoi kuitenkin taannoin pelastaa erään vanhuksen hengen. Kuolleeksi julistetun miehen väitetään virkonneen töyssyisen ambulanssimatkan ansiosta.

Intian Haryanassa asuvan Darshan Singh Brarin sydämen syke oli pysähtynyt vanhuksen vietettyä neljä päivää hengityskoneessa. Kuolleeksi julistettua miestä oltiin jo kuljettamassa hautajaisvalmisteluihin kotiinsa, kun ambulanssin rengas osui kuoppaan. 80-vuotiaan Brarin kyydissä ollut lapsenlapsi huomaisi yllättäen vanhuksen käden liikkuvan.

Lapsenlapsen tarkistettua Bryarin pulssin ambulanssi ohjattiin kodin sijaan lähimpään sairaalaan. Siellä lääkärit totesivat vanhuksen olevan edelleen elossa.

NDTV-sivuston mukaan Brar on parhaillaan sairaalahoidossa. Hänen tilansa on kriittinen. Brarin omaisten kerrotaan kuitenkin pitävän tapausta ihmeenä, ja he toivovat miehen toipuvan pian.