Satakiloiset siskot zumbatunnilla: ”Olemme kuumia kimmoja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset Amy ja Tammy Slaton nousivat kuuluisuuteen alunperin Youtube-kanavansa ansiosta. He saivat myöhemmin oman televisio-ohjelmansa, Satakiloiset siskot. Nyt kaksikko on tehnyt myös muista perheenjäsenistään tähtiä ja saanut sukunsa liikkumaan enemmän.

Kaikki perheen sisarukset ovat käyneet , joten heillä on edessä projektin vaikein osuus: uuden elämäntavan ylläpitäminen. Nyt perhe on päättänyt osallistua zumbaan. Etenkin aiemmin pääasiallisesti pyörätuolissa liikkunut Tammy on innoissaan tanssitunnista.

– Nyt kun meille kaikille on tehty laihdutusleikkaus, on meidän pysyttävä raiteilla. Ihana vaimoni, Brittany, ehdotti Zumbaa. Joten, olemme kaikki täällä ja työskentelemme saadaksemme uimapukuvartalon ennen lähtöä Pensacolaan, Chris sanoo.

Sisarukset kamppailevat pysyäkseen ohjaajan perässä, mutta saavat vartalonsa lopulta hienosti liikkeelle. Amy vitsaili, ettei hänellä ole rytmitajua. Myös Tammy sanoi, että hänen siskollaan on kaksi vasenta jalkaa. Amanda-sisko pani puolestaan merkille, että Tammy menestyi tunnilla. Hän nousi pyörätuolistaan ja liikkui musiikin tahdissa.

– Minulla on Hips Don’t Lie -tanssiliikkeet, Tammy kehuu viitaten laulaja Shakiraan.

– Luulen, että minulla ja Amandalla oli paras rytmitaju. Olemme kuumia kimmoja.