Sofia Vergara paljasti syyn eroon: ”En halunnut enempää lapsia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Sofia Vergara on vahvistanut, että hänen entisen aviomiehensä Joe Manganiellon halu saada bilogisia lapsia johti heidän avioeroonsa. Vergaraa nuorempi mies olisi halunnut jälkikasvua, mutta näyttelijätär ei halunnut olla vanha äiti. Sen sijaan hän on valmis isoäidiksi 32-vuotiaan poikansa lapsille.

-Avioliittoni hajosi, koska mieheni oli nuorempi ja hän halusi lapsia. Minä halunnut olla vanha äiti, 51-vuotias näyttelijä kertoi äskettäin El Paísille.

– Sain 19-vuotiaan pojan, joka on nyt 32 vuotta vanha. Olen valmis olemaan isoäiti, en äiti, hän jatkoi ja kertoi olevansa jo vaihdevuosissa.

– Kun pojastani tulee isä, annan hänen tuoda vauvansa minulle hetkeksi ja sitten annan sen takaisin hänelle ja jatkan elämääni.

Vergara seurustelee nykyään Justin Saliman -nimisen ortopedin kanssa. Myös Manganiello on edennyt rakkauselämässään. Näyttelijä esitteli joulukuussa punaisella matolla tyttöystävänsä, 33-vuotiaan näyttelijä Caitlin O’Connorin. Sofia Vergara tunnetaan muun muassa Moderni elämä -sarjasta ja America’s Got Talent -ohjelmasta, Joe Manganiello puolestaan Magic Mike -elokuvista ja True Blood -sarjasta. Pari yhdistettiin toisiinsa ensi kertaa vuonna 2014. He menivät naimisiin seuraavana vuotena.