Pelikielto! Khloe Kardashianin NBA-exä narahti laittomista aineista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Khloe Kardashianin entinen sulhanen ja lasten isä Tristan Thompson on saanut pelikiellon Yhdysvaltojen koripalloliiga NBA:ssa. Cleveland Cavaliersin pelaaja on tuomittu pelikieltoon ilman palkkaa liigan huumeiden vastaisen ohjelman rikkomisesta. Thompson on aiemmin kunnostautunut uskottomuusskandaaleiden kehittämisessä, mutta laittomien aineiden käyttö tuli monelle yllätyksenä.

Tristan Thompson sai NBA:n pelikiellon 25 pelin ajaksi. Miehen testitulos oli positiivinen kahdesta laittomasta aineesta. NBA:n lehdistötiedotteen mukaan hän oli positiivinen ibutamorenille ja SARM LGD-4033:lle, eli kasvuhormoneille. Dopingista kärähtäminen tulee ikävään saumaan miehen joukkueen kannalta, sillä joukkueella on menossa mehevä voittoputki.

Thompson on kokenut pelaaja ja hän on pelannut uransa aikana myös Boston Celticsin, Sacramento Kingsin, Indiana Pacersin, Chicago Bullsin ja Los Angeles Lakersin kanssa. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson eivät ole olleet yhdessä kesäkuun 2021 jälkeen, mutta heidät nähdään usein saman katon alla yhteisten lasten vuoksi.