Näyttelijöiden nimet sekaisin – Tom Hollandin Marvel-bonus päätyikin Tom Hollanderille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin uusista Spider-Man -elokuvista tunnettu Tom Holland ja muun muassa White Lotus -sarjassa näytellyt Tom Hollander sekoitetaan toisinaan toisiinsa. Nimien samankaltaisuus on johtanut yllättäviinkin tilanteisiin. Asiaa ei aikoinaan helpottanut se, että molemmilla brittinäyttelijöillä oli sama agentti.

Tom Hollander kertoi Late Night with Seth Meyers -ohjelman haastattelussa vilkaisseensa kerran sähköpostiaan ja yllättäneensä. Hänelle oli lähetetty mittava palkkasekki. Ongelmana oli, että kyseessä oli Tom Hollandille tarkoitettu bonus The Avengers -elokuvista.

– Se oli päätähuimaava summa rahaa. Kyseessä ei ollut hänen varsinainen palkkansa, vaan ensimmäinen bonus lippukassatuloista. En ole koskaan nähnyt yhtä paljon rahaa. Kyseessä oli seitsennumeroinen summa, Hollander hämmästeli.

56-vuotias Tom Hollander tunnetaan muun muassa Pirates of the Caribbean -elokuvasarjasta, Bohemian Rhapsody -elokuvasta ja tv-sarjasta Yövartija. 27-vuotiaan Tom Hollandin odotetaan palaavan Hämähäkkimiehen rooliin jälleen lähivuosina.