Britney Spearsin fanit iskivät Justin Timberlakea vastaan – nostivat Britneyn kappaleen listaykköseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun *NSYNC-poikabändin jäsen Justin Timberlake ihmetytti tammikuun alussa fanejaan omalla käytöksellään sosiaalisessa mediassa, koska hän poisti yllättäen kaikki kuvat ja videot omalta Instagram-kanavaltaan. Kanavan tyhjentäminen enteili uutta musiikkia.

Justin Timberlake julkaisi viime viikolla uuden Selfish-nimisen kappaleen. Miehen fanit tuntuivat pitävän miehen paluusinglestä ja se alkoi saamaan paljon kuhinaa sosiaalisessa mediassa. Sitten Britney Spearsin fanit päättivät puuttua asiaan.

Britney Spears fanit ovat nyt People-sivuston mukaan nostaneet naisen samannimisen kappaleen iTunes-listalla ykköspaikalle Justin Timberlaken ohi. Naisen 13 vuotta vanha Selfish-niminen kappale ei ole ollut edes single vaan kuulunut naisen Femme Fatale -albumille bonusraitana.

Myös Justin Timberlaken Selfish-musiikkivideo alkoi nousemaan iTunesissa, mutta siihenkin Britney Spearsin fanit päättivät tehdä korjausliikkeen. Naisen Selfish-kappaleelle ei ole olemassa musiikkivideota, mutta fanit ovat päättäneet luukuttaa ykköspaikalle tähden Oops… I Did It Again -kappaleen musiikkivideon.

Justin Timberlake joutui suuren negatiivisen kohun keskelle viime vuonna kun Britney Spears julkaisi Woman in me -kirjansa. Kirjassa Spears kertoi miten Timberlake petti naista useaan otteeseen, valehteli hänestä julkisesti ja painosti hänet myös aborttiin. Kirjan paljastukset näyttävät olevan faneilla vielä hyvin tuoreessa muistissa.