Ghislaine Maxwell yrittää puhdistaa maineensa – puhuu suunsa puhtaaksi Jeffrey Epsteinista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hulppeaa elämää maailman hyväosaisten kanssa elänyt ja rikkaan lehtimoguli Robert Maxwellin perijätär Ghislaine Maxwell on saanut pitkän vankeusrangaistuksen. Nainen toimitti nuoria tyttöjä poikaystävänsä Jeffrey Epsteinin seksikumppaneiksi. Nyt hän haluaa puhdistaa maineensa.

Ghislaine Maxwell aikoo kirjoittaa muistelmateoksen torjuakseen väärää tietoa suhteistaan miljardööripedofiili Jeffrey Epsteiniin. Maxwell yrittää uskotella, että hän ei ole tehnyt mitään väärää. Lisäksi hän otaksuu, että hänen syytteensä hylätään, kun ihmiset lukevat hänen tarinansa, Daily Mail raportoi.

Maxwell kärsii parhaillaan 20 vuoden vankeusrangaistusta. Nainen on varma, että häntä vastaan esitetyt asiakirjat ovat väärennettyjä. Maxwell on suorastaan kerskunut lähipiirilleen, kuinka totuus tulee julki. Maxwell on rikas perijätär, jonka kartanoelämä ja huvijahdit vaihtuivat tiilenpäiden lukemiseen kaltereiden takana.