Sisarvaimot-Merin uuden miehen historia rajumpi kuin luultiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tuttu Meri Brown esitteli äskettäin poikaystävänsä, Amos Andrewsin. Pian toimittajat kaivoivat esille tiedon, että mies on tehnyt konkurssin 2000-luvun alussa ja joutunut taloudelliseen kiipeliin silloisen vaimonsa, Shannon Marie Andrewsin kanssa. Tiedossa on myös, että Amos Andrews on ollut neljä kertaa naimisissa.

Nyt on selvinnyt lisää tietoja miehestä ja hänen historiastaan. The Sun on paljastanut, että Amos meni naimisiin toisen vaimonsa Shannon Marie Martinin kanssa Las Vegasissa 18. helmikuuta 1995, kun hän oli 26-vuotias ja Martin 18-vuotias. He saivat kaksi vuotta myöhemmin tyttären, Tiffany Andrewsin. Liitto kuitenkin päättyi avioeroon elokuussa 2000.

Kun avioero saatiin päätökseen, tuomari myönsi molemmille vanhemmille yhteishuoltajuuden. Virallisten tietojen mukaan Amos määrättiin maksamaan Shannonille 373 dollaria kuukaudessa elatusapua, kunnes heidän tyttärensä täyttäisi 18 vuotta. Elatusmaksuja jouduttiin vaatimaan isältä, eli Merin nykyiseltä kumppanilta kuitenkin oikeusteitse lukuisia kertoja. Lapsen äidin mukaan Amos Andrews vaihtoi yhteystietoja ja olinpaikkaa niin usein, että häneen oli vaikea saada yhteyttä. Mies määrättiin lopulta muhkeisiin korvauksiin lapsen ollessa 12-vuotias.

Andrewsin viimeisin avioero on tullut voimaan 2021, joten mies on ehtinyt olla tovin poikamiehenä ennen Merin tapaamista. Meri ja Amos ovat seurustelleet viime vuoden lokakuusta lähtien.