Video: Jessica Biel söi veriappelsiinia – yksi seikka häiritsi katsojia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Biel on tunnettu muun muassa hänen rooleistaan televisiosarjassa Seitsemäs taivas, The A-Team sekä Silmänkääntäjä. Pari vuotta sitten nainen esitti pääosaa Candy-nimisessä minisarjassa. Nainen päivittää kuulumisiaan säännöllisesti myös omille Instagram ja TikTok -kanavilleen.

Jessica Biel on kiireinen nainen ja hän on kertonut aikaa säästääkseen syövänsä säännöllisesti suihkussa pesun aikana. Ihmiset ovat halunneet tietää millaisia ruokia nainen syö suihkussa, minkä vuoksi Jessica Biel on nyt näyttänyt videolla esimerkin.

41-vuotias Jessica Biel on päättänyt uudella TikTok-videollaan näyttää miten syöminen suihkussa käytännössä onnistuu. Aiemmin hän on kertonut nauttivansa suihkussa muun muassa kahvia ja jogurttia. Tällä kertaa hän syö suosikkihedelmäänsä veriappelsiinia.

Jessica Biel esiintyy pyyhe päällä videolla ja kuorii veriappelsiinia. Taustalla kuuluu suihkun ääni, mikä on monista katsojista tuntunut ahdistavalta. Tähti on kuvannut koko videon niin, että syöminen tapahtuu suihkun vieressä veden virratessa koko syömisen ajan. Moni katsoja on ihmetellyt sekä veden että rahan tuhlaamista kun suihkua valutetaan itsekseen.

@jessbiel

Blood orange is the new black. Giving the people what they want…

♬ original sound – Jessica Biel