Kardashianit lomailevat Aspenissa – yksityiskohta välineistä ihmetyttää faneja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen siskosten kuvista on voinut viime päivien aikana huomata, että he lomailevat tällä hetkellä Aspenissa. Aspenista otettuja kuvia on julkaissut ainakin Khloe Kardashian, Kendall Jenner sekä nyt Kim Kardashiankin.

Kim Kardashian on esitellyt lumisen vuoristomaiseman keskellä hänen mustaa lasketteluasuaan ja näyttäviä laskettelulaseja. Hän on julkaissut myös hississä otetun yhteiskuvan Khloen Kardashianin kanssa. Khloella nähdään päässä näyttävä moottoripyöräkypärä, jossa on kissan korvat.

Kissankorvaista kypärääkin enemmän faneja on ihmetyttänyt se, että Kardashianit ovat näyttäneet laskettelusauvojen tarroista päätellen vuokrata välineensä. Moni näyttää pitävän tätä hyvin kummallisena seikkana. Fanien mielestä naisilla pitäisi olla omat välineet, koska he ovat niin tarkkoja tyylistään ja heillä on rahaa.

Osa kommentoijista on päätellyt, että omien välineiden puuttuminen johtuu siitä syystä, että heillä olisi yksi asia vähemmän pakattavanaan lentokoneeseen. Tähän kommenttiin eräs vastasi ihmettelevänsä sitä miten Kardashianeilla ei ole Aspenissa omaa loma-asuntoa, jossa säilyttää heidän talviurheiluvälineitään.