Family Guy täytti 25 vuotta – eikä lopu vielä aikoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Family Guy kuuluu Simpsoneiden ja South Parkin ohella pisimpään jatkuneisiin aikuisyleisölle suunnattuihin animaatiosarjoihin. Sarja täytti keskiviikkona 31. tammikuuta jo 25 vuotta. Sarjan luoja Seth MacFarlanen mukaan loppua ei ole näkyvissä vielä aikoihin.

– Family Guy selviytyy ja kukoistaa edelleen. Sarjalla on vieläkin suuri yleisö, MacFarlane kertoi The Wrap -sivustolle.

– Siksipä me jatkamme tämän pedon ruokkimista. Mikään ei viittaa siihen, että Family Guy päättyisi vielä aikoihin, MacFarlane jatkoi.

Family Guyn tulevaisuus ei olle aina yhtä valoisa. Fox-kanava lopetti sarjan alun perin kolmen tuotantokauden jälkeen vuonna 2002. Uusintojen ja DVD-julkaisujen suosion ansiosta Fox kuitenkin päätti jatkaa sarjaa vuonna 2004, ja sittemmin tuotantokausia on kertynyt yhteensä 22.

Family Guy on katsottavissa Suomessa Star Channel -kanavalla ja Disney Plus -palvelussa. MacFarlanelta ilmestyi tänä vuonna myös samannimisiin elokuviin perustuva Ted-sarja, joka nähdään Suomessa SkyShowtime-palvelussa helmikuussa.