Rakkautta ja piikkilankaa -videosta uusi versio – tunnistatko nimekkäät vierailijat?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uniklubi-yhtyeen Rakkautta ja piikkilankaa -albumin julkaisusta on vierähtänyt 20 vuotta. Merkkipäivän kunniaksi yhtye julkaisi perjantaina 2. helmikuuta juhlaversion levyn samannimisestä hittikappaleesta.

Uniklubi teki Rakkautta ja piikkilankaa -juhlaversiolle myös uuden musiikkivideon. Videolla vierailee peräti 20 eri artistia. Mukana ovat muun muassa JP Leppäluoto, Aikakoneen Sani, Klamydian Vesku Jokinen, The Rasmuksen Emppu Suhonen ja Jenni Mustajärvi. Videolla nähdään myös alkuperäisessä musiikkivideossa näytellyt juontaja Susanna Laine.

– Alkuun ajatus vanhan biisin uudelleen lämmittelystä tuntui pelottavalta, mutta kun hullu idea kahdestakymmenestä fiittajasta tuli esiin, niin ajateltiin, et ehkä tästä voisikin tulla jotain siistiä. Kiva myös tehdä jotain näin spessua meidän kuuntelijoiden iloksi, kertoo tiedotteessa Uniklubin laulaja Jussi Selo.

Uniklubi julkaisee 9. helmikuuta myös uudelleen masteroidun vinyyliversion Rakkautta ja piikkilankaa -debyyttilevystään. Yhtye juhlistaa merkkipäivää myös 20 vuotta Rakkautta ja piikkilankaa -juhlakiertueen merkeissä.