Hurja tilanne turvakameran videolla – 12-vuotias tyttö pelasti lemmikkinsä käärmeen hampaista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa asuva 12-vuotias tyttö osoitti poikkeuksellista rohkeutta huomatessaan, että hänen lemmikkimarsunsa oli joutua käärmeen lounaaksi. Tapaus tallentui videolle, jonka radiojuontaja Kip Wightman jakoi sosiaalisessa mediassa.

Instagramiin jaetulta videolta nähdään turvakameran tallentamana hurja tilanne. Rosie-nimisen tytön marsu oli ollut ulkoaitauksessa temmeltämässä kun se oli päätynyt käärmeen saaliiksi. Onneksi tyttö oli kuitenkin huomannut lemmikkiään pihalta etsiessään, että marsun kimpussa oli käärme.

Videolla nähdään miten Rosie nappaa noin kahden metrin mittaisesta käärmeestä kiinni ja alkaa pyörittämään käärmettä siinä toivossa, että se irrottaa otteensa MaxiBon-nimisestä marsusta. Rosien helpotukseksi käärme luovuttaa otteensa lopulta, minkä jälkeen tyttö heittää käärmeen kauemmaksi. Lopulta perheenisä ottaa käärmeen kiinni ja heittää sen vielä piha-aidan yli.