Sofia Richie kuuli odottavansa tyttöä – ihana reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Sofia Richie Grainge meni viime vuonna naimisiin Elliot Graingen kanssa ja nyt pariskunta on kertonut odottavansa esikoistaan. Vogue julkaisi ensimmäisenä Sofiasta otetut upeat raskausajan kuvat, joissa nainen esitteli jo selvästi pyöristynyttä raskausvatsaansa.

Sofia Richie Grainge on kertonut olevansa tällä hetkellä seitsemännellä kuulla raskaana. Nyt nainen julkaisi hänen TikTok-kanavallaan ilahduttavan videon, jossa nähdään miten pariskunta reagoi saadessaan tietää, että he odottavat tyttövauvaa.

Suurten juhlien sijaan pariskunta on halunnut olla kahdestaan hetkellä, jolloin he saavat tietää sukupuolen. Kun Elliot Grainge ampuu konfettitykistä pinkin värisen konfetin taivaalle, Sofia alkaa kirkumaan ja juoksemaan ollessaan niin innoissaan tyttövauvasta.

@sofiarichiegrainge

sorry to all my neighbors for the horrifying scream 😅

♬ original sound – Sofia Richie Grainge