Marika Fingerroos ulkoilutti poveaan merimaisemassa: ”Kohti uusia seikkailuja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salarakkaana alunperin tunnetuksi tullut somekurvitar Marika Fingerroos on urallaan ehtinyt tehdä monenlaista. Hän on työskennellyt glamour-mallina, poseerannut lehtien sivuilla ja aikoinaan myös levyttänyt popmusiikkia. Nykyisin Marika on suosittu sometähti.

Tällä kertaa Fingerroos on julkaissut sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvan, jossa hän ulkoiluttaa poveaan upeissa merimaisemissa. Ilmeisesti tekeillä on jotain josta tulemme vielä jatkossa kuulemaan, sillä päivitys vihjaa jostain uudesta seikkailusta.

– Kohti uusia seikkailuja and maybe more, Marika kirjoitti päivityksessään.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.