Saoirse Ronanin tyylineuvot: ”Vaihtokengät aina mukana”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Saoirse Ronan on jo nuorena luonut vankan pohjan näyttelijänuralleen. Nuori kaunotar on kriitikoiden ylistämä ja saanut lukuisia elokuva-alan ehdokkuuksia ja palkintoja. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvista The Lovely Bones, Brooklyn ja Hanna.

Lapsitähdestä näyttäväksi kaunottareksi varttunut 29-vuotias Saoirse Ronan nähdään nyt Harper’s Bazaar UK -haastattelussa videossa, jossa hän kertoo nykyisestä tyylistään. Tähti kertoo aiemmin kammoksuneensa pinkkiä väriä vaatteissa, mutta nykyään hän rakastaa pinkkien asujen käyttämistä.

Saoirse Ronanin tärkein tyylineuvo on pukeutua joka päivä niin, että tuntee olonsa hyväksi. Tähden oppima asuneuvo tapahtumiin on myös se, että matalat vaihtokengät kannattaa aina ottaa mukaan. ”Korket korot ovat hienot tunnin ajan. Sitten niistä tulee vihollinen”, Ronan toteaa.