Honorin taitettava lippulaiva Magic V2 myyntiin Suomessa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Honor on tuonut markkinoille odotetun uutuusmallin taitettavista puhelimistaan. Honor Magic V2 -laite julkistettiin tammikuun lopussa ja nyt se on myynnissä myös Suomessa. Poikkeuksellisen ohut ja tehokas taittuvanäyttöinen puhelin sisältää runsaasti teknisiä innovaatioita, kuten ultraohuen 5 000 milliampeeritunnin kaksoisakun sekä parannuksia jäähdytykseen, saranaan, näyttöön ja kaiuttimeen.

Kuva: Honor Magic V2
Kuva: Honor Magic V2

231 gramman painoinen ja kokoontaitettuna vain 9,9 millimetriä paksu laite on toistaiseksi genrensä siroin. Suomessa Honor Magic V2 on myynnissä mustana, ja laitteen titaaniseoksesta valmistetun saran luvataan kestävän kestää yli 400 000 taittoa. Se riittää päivittäiseen käyttöön noin vuosikymmenen ajan.

Älypuhelimen takaosasta löytyvä kolmoiskamerayksikkö sisältää ultralaajakulman ja telelinssin, ja selfiet tallentuvat molemmissa näytöissä etukameran tai takakameran avulla. Laitteessa on 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella sekä 50 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 20 megapikselin telefotokamera optisella kuvanvakautuksella.

Hover- ja Dual Tasking Efficiency -toimintojen avulla usean eri sovelluksen käyttö samanaikaisesti onnistuu sujuvasti. Honor Magic V2 -laitteen etunäyttö on kooltaan 6,43 tuumaa ja päänäyttö 7,92 tuumaa. Honor Magic V2 -laitteen hinta 512 Gt tallennustilalla ja 16 Gt muistilla on 1 999 euroa.