Bethenny Frankel paljasti: Täydellisten naisten lomamatkat ovat huijausta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on tunnettu räväkästä luonteestaan ja suorapuheisuudestaan. Nyt tähti on kertonut rehellisesti mitä Täydelliset naiset -realityohjelman kulisseissa tapahtuu.

Bethenny Frankel pitää TikTokissa viihdyttävää kanavaa, jossa hän jakaa elämänohjeita, kauneusvinkkejä ja ravintoon liittyviä niksejä seuraajilleen. Tällä kerralla 53-vuotias tähti halusi kertoa totuuden matkoista, joilla esimerkiksi New Yorkin Täydelliset naiset -sarjan tähdet käyvät yhdessä kameroiden kuvatessa.

Bethenny Frankel kertoi, että ohjelmassa annetaan katsojille se käsitys, että ylellisen lomamatkan aina maksaa ja tarjoaa joku sarjan tähdistä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa vaan tuotanto kustantaa naisille koko matkan. Siitä syystä sarjan tähdet toisinaan kinastelivat siitä kuka saa ohjelmassa omistaa matkan ja esittää tarjoavansa sen.

Ramona Singer oli Frankelin mukaan ainut naisista, joka kuvitteli oikeasti pääsevänsä matkalle. Singer shoppaili matkaa varten ja lähti mukaan aina lomatunnelmissa. Muille matkat olivat uuvuttavaa työntekoa.

– Söimme ravintoloissa ja riitelimme kameroiden kuvatessa kaikki valot päällä ja ilman taustamusiikkia, Bethenny Frankel muistelee.

@bethennyfrankel Does bravo pay #bravo #rhony #trips #travel #whopays #housewivestrips ♬ original sound – Bethenny Frankel