Calvin Harrisin kartanossa tulipalo – yli 100 000 dollarin vahingot

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skotlantilainen DJ ja elektronisen musiikin tuottaja Calvin Harris kärsi mittavista taloudellisista vahingoista kun hänen suuri kartanonsa syttyi palamaan. Miehen Beverly Hillsin kartanoon syttyi tulipalo, joka alkoi kun mies ei ollut kotonaan.

Calvin Harrisin kartanon yläkerroksista alkoi leviämään taloon tulipalo, joka syttyi kun muusikko itse oli matkoilla. Paikalle oli silminnäkijöiden mukaan saapunut noin 10 paloautoa ja 20 henkilöä, joiden mukana oli sekä ensihoitajia että palomiehiä.

Daily Mail -sivuston mukaan tulipalo ehti aiheuttamaan kotiin noin 100.000 dollarin vahingot. Miehen onneksi kartano pystyttiin kuitenkin säästämään onnistuneiden sammutustöiden ansiosta.