Jannika B paljasti yrittäneensä UMK-kisaan: ”Oisko biisi voinut pärjätä?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja Jannika B julkaisi taannoin uuden Tetris-singlensä ja samannimisen albumin. Nyt artisti on paljastanut pyrkineensä kappaleella Uuden Musiikin Kilpailuun. Tetris ei kuitenkaan yltänyt finalistien joukkoon.

– Oletko miettinyt, miltä kuulostaa kappaleet, jotka ei läpäise Uuden Musiikin Kilpailun seulaa, Jannika B kysyi seuraajiltaan TikTok-videollaan.

Tetris-kappale on Jannika B:n ja hänen kumppaninsa Toni Wirtasen käsialaa. Uuden Musiikin Kilpailun avoimeen hakuun lähetettiin tänä vuonna yhteensä jopa 419 kappaletta. Finaaliin valittiin seitsemän kilpailijaa.

UMK-finaalissa Euroviisujen suomen edustajan paikasta kilpailevat tänä vuonna esiintymisjärjestyksessä Sini Sabotage, Cyan Kicks, Jesse Markin, Mikael Gabriel x Nublu, Sara Siipola, Sexmane ja Windows95man. Finaali järjestetään Tampereen Nokia Arenalla 10. helmikuuta.