Oletko nähnyt tätä pakettiautoa? Varastetun lastin arvo 150 000 euroa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa vihjeitä Vantaalla sunnuntai-iltana liikkuneesta valkoisesta pakettiautosta. Sen liittyy tapaukseen, jota poliisi tutkii törkeänä varkautena.

Vantaan Linjatiellä sijaitsevan yrityksen tiloissa vieraili murtovarkaita 4. helmikuuta kello 20 aikoihin. Rikosylikonstaapeli Janne Levälammen mukaan varkaiden mukaan päätyi noin 150 000 euron arvosta työkoneita ja työkaluja. Teko tallentui valvontakameran kuviin.

Poliisin mukaan epäillyt olivat liikkeellä valkoisella VW Crafter -merkkisellä pakettiautolla. Auton takaovi on ruostunut ja sen takapuskurin jatkeessa vetokoukulla varustettu, rautapalkista tehty puskuri. Autossa oli tekohetkellä siihen kuulumaton rekisterikilpi FME-177, joka on aiemmin ilmoitettu anastetuksi.

Poliisi on pyytänyt havaintoja pakettiauton liikkeistä tai sen tämänhetkisestä sijainnista. Vihjeitä voi ilmoittaa sähköpostitse ryr.ita-uusimaa@poliisi.fi tai Whatsappin välityksellä numeroon 050 3999026.