Sia julkaisee uuden albumin – mukana myös Kylie Minogue ja Paris Hilton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen laulajatähti Sia on tunnettu viime aikoina tyylistä, jossa hän ei paljasta kasvojaan laisinkaan. Sian kasvoilla nähdäänkin yleensä mustavalkoinen peruukki, jonka pitkät etuhiukset yltävät naisen ylähuuleen saakka.

Nyt Sia kertoi sosiaalisessa mediassa julkaisevansa uuden albumin. Naisen Reasonable Woman ilmestyy 3. toukokuuta ja se sisältää yhteensä 15 kappaletta. Mukana kappaleilla on myös yllättäviä vierailevia artisteja kuten Paris Hilton, joka on ollut tekemässä Fame Won’t Love You -nimistä kappaletta.

Sia on julkaissut tulevalta albumiltaan jo yhden singlen, jossa on mukana Kylie Minogue. Naisten yhteinen Dance Alone -niminen kappale on albumin kolmas raita. Kappaleen yhteydessä on julkaistu videoita, joissa nähdään miten Kylie Minogue laulaa ja tanssii päässään peruukki, joka peittää naisen silmät samalla tavalla kuin Sialla.