Pakarat paljaaksi Super Bowlin kunniaksi – kohukaunotar ei piilotellut vartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen sosialisessa mediassa suurta suosiota saavuttanut Faith Lianne ottaa kaiken irti vartalostaan ja elättää itsensä somevaikuttajana. Hänellä on Instagramissa yli kuusi miljoonaa seuraajaa ja eräässä toisessa palvelussa hän esittelee vartaloaan myös maksua vastaan.

Tällä kertaa Lianne on esitellyt pakaroitaan someseuraajilleen Super Bowlin kunniaksi. Hän poseeraa uima-altaan reunalla pelipaita yllään ja kysyy ”Chiefs vai 49ers?” seuraajiltaan. Vuoden 2024 Super Bowl kääntyi lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen Chiefsille.

Faith Lianne urheilee ja pelaa muun muassa jalkapalloa. Hänellä on valtava määrä seuraajia kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Hänen vanhempansa eivät aluksi hyväksyneen tyttärensä seksillä myyvää uraa, mutta kun kun hän ryhtyi maksamaan tuloillaan myös vanhempiensa laskut, niin ääni muuttui kellossa.