Hirvi kuvattiin taas laskettelukeskuksessa – kohtaaminen sujui rauhallisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luonnon helmassa sijaitsevien hiihtokeskusten alueilla saatetaan nähdä kevättalvella yllättäviäkin tilanteita. Viime aikoina Yhdysvalloista on kantautunut tapauksia, joissa laskettelijoiden keskuuteen on ilmestynyt ikokoisia hirviä.

Tuorein kohtaaminen hirven kanssa tapahtui Coloradon Winter Park Resort -hiihtokeskuksessa. Kaksi hirveä nähtiin liikkumassa lasketteluhissien luona aivan tilannetta hämmästelleiden ihmisten läheisyydessä. Kohtaaminen tallentui viraalina levinneeksi videoksi.

Hirvet ilmestyivät hiihtokeskuksen alueelle aamupäivällä lauantaina 10. helmikuuta. Villieläinten ja talvipäivää viettäneiden ihmisten kohtaaminen sujui rauhallisissa merkeissä. Se ei johtanut vaarallisiin tilanteisiin.