Mies osti vanhan työkalulaatikon – sisällä 70 vuotta vanha rakkauskirje

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huutokaupasta vanhan työkalulaatikon ostanut yhdysvaltalainen mies teki yllättävän löydön. Michiganin osavaltiossa ostetun laatikon kätköistä paljastui jotain aivan muuta kuin työkalu. Sisään oli piilotettu rakkauskirje.

Rick Trojanowski löysi työkalupakin vetolaatikosta. Sen oli kirjoittanut 70 vuotta sitten alikersantti Irvin G. Fleming. Kirje oli lähetetty San Franciscosta Michiganin Grand Rapidsissa asuvalle Mary Lee Cribbsille.

Kirjeessä Fleming pyysi Cribbsiltä anteeksi riitelyä ja tunnusti tälle ikuista rakkautta. Fleming kertoi myös aikeistaan mennä Cribbsin kanssa naimisiin palattuaan armeijasta. Trojanowski yrittää parhaillaan paikantaa pariskunnan elossa olevia sukulaisia luovuttaakseen kirjeen heille.

– Se oli kuin todellinen rakkaustarina. Ihmiset eivät enää kirjoita sellaiseen tapaan. Kirjeen teksti oli kuin runoutta, Trojanowski kertoi WXMI-TV-uutissivustolle.