Erikoinen ennätystempaus uimarannalla – yli 500 ihmistä jääkylvyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australiassa on parhaillaan kesä, mutta Fremantlessa sijaitsevalla uimarannalla vietettiin taannoin hellepäivää hyisissä merkeissä. Yhteensä 509 ihmistä pulahti samanaikaisesti jäiseen kylpyyn.

Hyvinvointiyritys One Life Live It järjesti tempauksen, jonka tavoitteena oli rikkoa jäässä kylpemisen maailmanennätys. Tämä tapahtui kylpemällä jääpaloilla täytetyissä altaissa. Osallistujien piti pysytellä kaulaansa myöten jäissä vähintään kolme minuuttia.

Tempaukseen osallistui kaiken kaikkiaan 537 ihmistä, mutta kaikki eivät onnistuneet pysyttelemään hyisessä kylvyssä kolme minuuttia. Osallistujista 509 kuitenkin onnistui, ja se oli tarpeeksi suuri määrä virallisen Guinnessin ennätystenkirjan määrittelemän ennätyksen rikkomiseen. Edellisessä maailmanennätyksessä jääkylvyssä oli samanaikaisesti 483 ihmistä.