Rita Ora halusi aloittaa puhtaalta pöydältä – muutti hiustyyliään radikaalisti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen poptähti Rita Ora rakastaa muotia ja osallistuu mielellään tapahtumiin, joihin saa pukeutua näyttävästi. Tällä kertaa tähti säväytti TODAY with Hoda & Jenna -keskusteluohjelmassa, jonne hän saapui uudessa lyhyemmässä hiusmallissa.

Rita Ora paljasti haastattelijalle, että hän oli hetken mielijohteesta leikannut kampaajansa kanssa pitkät hiukset lyhyeksi. Lyhyt hiusmalli oli leikattu osittain haastatteluun tuloa varten, mutta myös siksi, että nainen halusi antaa itselleen tälle vuodelle uuden aloituksen puhtaalta pöydältä.

Vaaleat hiukset myös värjättiin tummemmiksi samalla kun hiuksista otettiin mittaa pois reilulla kädellä. Tänä vuonna Rita Ora haluaa priorisoida ja keskittyä hänen elämässään vain sellaisiin asioihin, joista hän saa iloa ja merkitystä.