90 Päivää morsiamena Darcey Silva muokkasi ulkonäköään – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneusleikkauskierre voi aiheuttaa ulkonäköön peruuttamattomia vaikutuksia. Yhä useampi julkkis vierailee säännöllisesti kirurgin veitsen alla kohottamassa poskipäitään, hälventämässä ryppyjään ja suurentamassa huuliaan. Toimenpiteet jatkuvat usein myös hammaskalustoon ja vartalon muotojen muokkaamiseen.

Yksi muoviselta nukelta näyttävä televisiotähti on 90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Darcey Silva. Hän on julkaissut selfien, mikä on saanut suorastaan tyrmäävän vastaanoton Instagramissa. Fanit ovat järkyttyneitä, koska Silva näyttää nykyään kauneuskirurgialla ulkonäköään radikaalisti muuttanutta Jocelyn Wildesteiniä, eli niin sanottua kissanaista.

– Pyhä jysäys, mitä kasvoillesi on tapahtunut?, yksi fani kirjoittaa.

– Olit niin kaunis aiemmin, olet menettänyt itsesi, toinen kommentoi.

– Darcey, miksi vastaat vain faneille jotka kehuvat ulkonäköäsi? Haluamme varoittaa sinua, nyt menee överiksi, kommenteissa kirjoitetaan.

– Ole kiltti ja lopeta kauneusleikkaukset.

– Minulla ei ole hajuakaan, kuka on valokuvassa.

– Huulet ovat menneet pieleen.