IS: Danny joutuu leikkaukseen – kipu tuotti ongelmia Farmi Suomi -ohjelmassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran tehnyt suomalainen laulaja Danny valmistautuu parhaillaan isoon leikkaukseen. Musiikkineuvos kärsii ajoittain haasteita aiheuttavasta  polvivammasta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

81-vuotias Danny on ollut kahdesti aikaisemminkin leikkauksessa polvensa vuoksi. Tällä kertaa edessä on suurempi operaatio, jossa hänen polveensa asennetaan tekonivel. Laulaja kommentoi lehdelle mielialansa pysyneen kuitenkin hyvänä, sillä 81 vuotta ei ole pieni saavutus.

Polvivaivasta aiheutui harmia muun muassa keväällä televisiossa alkavan Farmi Suomi -sarjan kuvauksissa, sillä maasto oli epätasaista. Viime joulukuussa Danny nähtiin pyörätuolissa lentoasemalla Thaimaassa, joka herätti fanien huolen tähden kunnosta.

Danny suuntaa ensi syksynä Retrojengi-kiertueelle Frederikin, Erkki Liikasen ja taustayhtye The Goldiesin kanssa. Farmi Suomi -ohjelmaa päästään puolestaan seuraamaan 7. maaliskuuta alkaen.