Jimmy Kimmelin suosittu keskusteluohjelma saatetaan lopettaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Jimmy Kimmel on tähdittänyt nimeään kantavaa televisio-ohjelmaa tammikuusta 2003 lähtien. Miehellä on jäljellä kaksi vuotta sopimusta Jimmy Kimmel Live! -ohjelman tekemisestä. Jatko on epävarmaa.

Jimmy Kimmelin mukaan hän hyväksynyt sen tosiasian, että sopimusta ei todennäköisesti jatketa enää kahden vuoden kuluttua. Los Angeles Timesin artikkeli avaa, että 56-vuotias mies on asian suhteen kaksijakoinen, toisaalta hän inhoaa kuvausten päättymistä, mutta silti hänellä on vielä kaksi vuotta jäljellä.

Jimmy Kimmelillä riittää muitakin töitä, sillä hän juontaa Oscar-gaalan jälleen maaliskuussa. kyseessä on neljäs kerta gaalan mikrofonin varressa. Keskusteluohjelma on kuitenkin hänen leipätyönsä. Mies myöntää keskusteluohjelman työllistävän paljon, mutta hänellä on kuitenkin aina ikävä töihin lomien aikana.

– Luulen, että tämä on viimeinen sopimukseni, Jimmy Kimmel tunnustaa ohjelman jatkosta.