Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slaton löysi tyttöystävän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lihavusleikkauksen avulla reilusti laihduttanut Satakiloiset siskot -sarjan tähti Tammy Slaton on etsinyt avoimesti itselleen uutta kumppania sen jälkeen, kun hänen aviomiehensä Caleb Willingham menehtyi yllättäen. Nainen on nyt löytänyt rinnalleen rakkaan, jonka kanssa tutustuminen alkoi jo viime kesänä. Suhde on nyt syventynyt seurusteluksi.

Kerroimme aiemmin Tammyn aloittaneen deittailun nettipalveluissa ja etsineen itselleen tyttöystävää. Nyt hänen kumppaninsa on Andrea-niminen nainen, joka tuo lähipiirin mukaan valtavasti iloa Tammyn elämään. Televisiotähti ei ole itse kommentoinut suhdettaan julkisesti, mutta The Sunin mukaan kaksikko on todella onnellinen ja romanssi on vakavalla pohjalla.

Ensitietojen mukaan Andrea ei esiinny Slatonin perheen tähdittämässä televisio-ohjelmassa. Tammy sanoi aiemmin, että on nykyään lesbo, eikä tapaile enää miehiä leskeksi jäätyään. Hänen mukaansa rakkaus on rakkautta sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.