Tammerfestin pääareenan ohjelma valmis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerfest järjestetään tänä vuonna 18. – 20. heinäkuuta. Pääareenalla Ratinanniemessä nähdään kolmen päivän aikana Suomen tämän hetken kiinnostavimmat pop-, rock- ja rap-artistit. Ympäri kaupunkia pääsee nauttimaan festivaalitunnelmasta, kun myös klubit täyttyvät live-esiintyjistä ja muusta viihteestä.

Festivaalin avauspäivänä torstaina lavalle astuvat Haloo Helsinki!, Yö-yhtye solistinaan JP Leppäluoto, biletrio Teflon Brothers, Bess ja Jenni Vartiainen. Perjantaina esiintyvät Kaija Koo, Eppu Normaali yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa, Gasellit, Sanni, Maija Vilkkumaa ja Jukka Poika. Tammerfestin päätöspäivänä lauantaina estradilla nähdään Juha Tapio, Vesterinen yhtyeineen, Dingo, Kuumaa, Behm ja Happoradio.

– Tammerfest tarjoaa jälleen hyvin täyteläisen musiikillisen annin, ensiluokkaiset tapahtumapuitteet ja kivan tunnelman. Festivaalista on muodostunut monelle kesän traditio. Liput kannattaa napata ajoissa, sillä ne voivat olla tyypilliseen tapaan h-hetkellä loppuunmyyty. Ensi vuonna Tammerfest täyttää käsittämättömät 30 vuotta! Eiköhän aloiteta juhliminen epähämäläiseen tapaan jo nyt, vinkkaa tuotantopäällikkö Jonna Pihkala.