Ihmepelastuminen videolle – mies selvisi junaonnettomuudesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazon-verkkokaupan kuriiri Alexander Evansilla oli toden teolla hyvää onnea matkassaan. Kuriiri selvisi kuin ihmeen kaupalla onnettomuudesta, jossa hänen kuljettamansa pakettiauto leikkaantui kahtia.

Evans oli ylittämässä rautatietä Milwaukeessa, eikä huomannut junan lähestyvän pakettiautoaan. Ajoneuvon takaosa tuhoutui täysin junan törmättyä siihen. Sen sijaan auton ohjaamo säilyi ehjänä, ja Evans selvisi tilanteesta täpärästi naarmuitta.

Onnettomuus tapahtui vuonna 2021, mutta vasta nyt verkossa on levinnyt TMZ-median jakama video tapauksesta. Video on kuvattu pakettiauton ohjaamossa. Evansin epäuskoinen ilme törmäyksen jälkeen kertoo kaiken oleellisen.

Evans kertoi pian tapauksen jälkeen WISN 12 -uutiskanavalle, ettei hän kuullut junan äänimerkkiä kuuron toisen korvansa vuoksi. Junaristeyksessä ei ollut tapahtumahetkellä lähestyvistä junista varoittavia valoja. Evans painoi kaasua juuri kun juna oli törmäämässä autoon, mikä saattoi pelastaa hänen henkensä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.