Maggie Gyllenhaal avautui ulkonäköpaineista: ”Yritin nuorena olla mahdollisimman laiha”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maggie Gyllenhaal on amerikkalainen näyttelijä, joka on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, televisiosarjoissa ja teatteriesityksissä. Julkisesti 46-vuotias tähti on ottanut muun muassa kantaa siihen miten Hollywoodissa syrjitään vanhenevia naistähtiä.

Nyt Maggie Gyllenhaal on kertonut ulkonäköpaineista ja etenkin vartalon kokoon ja malliin kohdistetuista odotuksista ja vaatimuksista. Maggie Gyllenhaal on People-sivuston mukaan kertonut The Longevity Game -podcastissa, että hänen uransa alkuaikoina kaksi eri ohjaajaa pyysivät naista pudottamaan painoaan noin viisi kiloa.

Maggie Gyllenhaal halusi nuorempana olla mahdollisimman laiha. Hän ei kuitenkaan koskaan laihtunut liikaa, koska hän ei ollut valmis tekemään laihtumiseen vaadittavia tekoja.

– En ollut valmis uhraamaan mitään laihtumisen vuoksi. Ruokien rajoittaminen tai ruokavalion puhdistaminen sai minut vain ahdistumaan, Maggie Gyllenhaal kommentoi.