Täydellinen nainen tyrmistyi – joku vuoti erouutisen julkisuuteen: ”Lapseni itkivät”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on yksi realitysarjan seuratuimmista naisista. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan Kyle Richardsin avio-ongelmia ja asumuseron syntymistä Mauricio Umanskyn kanssa.

Kyle Richardsin ystävät yllättyvät kameran kuvatessa kun he näkivät puhelimistaan uutisen, jossa kerrottiin Kyle Richardsin ja Mauricio Umanskyn avio-ongelmista. Monille tieto tuli täytenä yllätyksenä. Nyt Bravon julkaisemalla videolla sarjan tähdet keskustelevat erouutisesta ja pohtivat sitä kuka tiedon julkisuuteen vuoti.

Kyle Richards ei edelleenkään tiedä kuka kertoi medialle heidän avio-ongelmistaan. Nainen kertoi uutisen yllättäneen hänen lapsensakin, jotka itkivät koko päivän. ”Heistä tuntui kuin joku olisi kuollut. Suruvalitteluja ja viestejä sateli koko päivän”, Richards muistelee.

Sutton Strackella on oma teoriansa asiaan. Hän väittää, että Kyle ja Mauricio olisivat itse vuotaneet uutisen sen vuoksi, että he pystyisivät paremmin kontrolloimaan uutista. Tämä kuulostaa muiden naistähtien mielestä erikoiselta, koska aviopari kuitenkin aluksi kielsi erouutisen.