Vitiligo-supermalli kuvattiin suihkussa – kertoi samalla bisneksistään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen supermalli Winnie Harlow nousi julkisuuteen kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen hieman poikkeuksellisen ulkonäkönsä ansiosta.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. Nyt 29-vuotias tähti on lanseerannut oman ihonhoitomerkkinsäkin.

Winnie Harlow on yksi Cat Skin -merkin perustajista. Cay Skin -tuotteet ovat auringon haitallisilta säteiltä suojaavia voiteita, joilla on myös paljon ihonhoidollisia hyötyjä. Tuoreimmalla videollaan Winnie Harlow esittelee sitä miten hän itse käyttää tuotteita ihonhoidossaan ennen juhlailtaa.