Jessica Alba rehki kuntosalilla – sitten esitteli tuloksia vatsa paljaana

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jessica Alballa on kiireinen elämä työn ja perhe-elämän pallottelemisen suhteen. Naisella on kolme lasta, minkä lisäksi hän on myös perustanut menestyksekkään yrityksen. Tähti haluaa kuitenkin panostaa omaan hyvinvointiin ja pitää kiinni siitä, että aikaa täytyy löytyä myös treenaamiseen.

Jessica Alba on ottanut vuoden vaihduttua kuntoilun tosissaan. Hän julkaisee toisinaan omalla Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita treeneistä, joita hän tekee. Nyt 42-vuotias nainen julkaisi videon, jossa nähdään miten hän treenaa ilmeisesti omalla kuntosalillaan.

Jessica Alban kuntosalilta löytyy laitteita, tarvikkeita ja painoja monenlaisiin treeneihin. Alba aloittaa treenin juoksumatolta, jonka jälkeen hän siirtyy tekemään liikkeitä myös vapailla painoilla. Lopuksi Jessica Alba esittelee saamiaan tuloksia ja poseeraa kameralle tiukassa treeniasussa paljastaen timmiin keskivartalonsa.