Aikuisviihdetähti Kagney Linn Karter on kuollut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihde-elokuvien tähti Kagney Linn Karter on tehnyt itsemurhan 36-vuotiaana. Hän kamppaili ystävien mukaan mielenterveysongelmien kanssa. Yhä useampi alan tähti on päätynyt samaan ratkaisuun, mikä kertonnee jotain alan haavoittavasta luonteesta.

Karterin kerrotaan menehtyneen 15. helmikuuta kotonaan Yhdysvaltojen Ohiossa, Parman kaupungissa. Kaupungin poliisiosaston edustaja kertoi TMZ:lle, että nainen näyttää riistäneen hengen itseltään. Naisen hautajaiskulujen kattamiseksi perustettu GoFundMe-sivusto on muistellut Karteria muun muassa rakkaudestaan tanssia ja laulamista kohtaan.

– Hän oli kaikille ystävällinen. Huolimatta kaikista merkittävistä saavutuksistaan ja lahjakkuudestaan, Kagney kamppaili mielenterveysongelmien kanssa vuosikausien ajan, sivustolla kerrotaan.

Hän teki läpimurtonsa aikuisviihde-elokuvissa 2000-luvun puolivälissä ennen kuin muutti viime vuosien aikana takaisin Ohioon. Hän voitti aikuisviihdetähtiuransa aikana lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia alan gaaloissa ja äänestyksissä.