Madame Web -elokuva floppasi rajusti – elokuvasarja jäädytettiin heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Dakota Johnson on tullut monille tunnetuksi muun muassa Fifty Shades -elokuvasarjasta. Dakota Johnson tähdittää nyt Yhdysvalloissa 14. helmikuuta ensi-iltansa saanutta Madame Web -toimintaelokuvaa. Sony Picturesin julkaisema Madame Web -elokuva on nyt yllättänyt huonoilla katsojaluvuillaan.

Supersankarielokuva perustuu Marvel Comicsin hahmoihin ja siitä oltiin suunnittelemassa mahdollista elokuvasarjaa. Historian huonoin supersankarielokuvan avausviikonloppu on saanut kuitenkin tuotantoyhtiön toisiin ajatuksiin. Elokuva keräsi Daily Mail -sivuston mukaan 26,2 miljoonaa dollaria ensimmäisen kuuden päivän aikana ensi-iltansa jälkeen.

Tämä tekee Madame Webistä heikoiten julkaisuviikkonaan suoriutuneen elokuvan, joka perustuu Marvelin hahmoihin. Sony Pictures oli alun perin suunnitellut elokuvasarjaa ja oheistuotteita Madame Web -elokuvan ympärille. Nyt sisäpiiristä on kerrottu, että suunnitelmat on laitettu jäihin eikä elokuvan jatko-osaa tulla näkemään ainakaan kymmeneen vuoteen.