Upea lihava elämäni -televisiosarjan tähti laihtui 45 kiloa – nimi joudutaan vaihtamaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty Upea lihava elämäni -televisiosarja esittelee ylipainoisen ja rempseän Whitney Way Thoren edesottamuksia. Youtubesta kuuluisuuteen noussut Whitney Thore on perustanut aikoinaan oman isokokoisten naisten tanssiryhmän, jonka kanssa hän esiintyy aktiivisesti. Sarjassa seurataan hänen henkilökohtaista elämää.

Nyt Whitney on laihtunut 45 kiloa. Fanit ovat alkanut epäillä naisen käyttäneen laihdutuslääkkeittä painonpudotuksen apuna, mutta tähti itse kertoo keventäneensä vaa’an lukemia muilla keinoin. Hän julkaisi itsestään kuvan juhlimassa isänsä Glennin syntymäpäiviä. Silmin nähden hoikistunut Whitney joutui lopulta kommentoimaan uutta ulkonäköään fanien lukuisten kysymysten jälkeen.

– Inhoan tästä aiheesta puhumista, mutta en ole saanut lääketieteellistä apua painoni karistamiseen. Olen laihtunut ensimmäisen kerran vuonna 2018 ja toisen kerran äitini kuoleman jälkeen yhteensä 45 kiloa, ja se on pysynyt jo vuoden poissa. Olen edelleen todella ylipainoinen, Whitney kommentoi.

Sarjassa mukana olleen Whitneyn äiti, Barbara “Babs” Thore menehtyi hiljattain 76-vuotiaana saatuaan aivohalvauksen. Whitney paljasti taannoin, että hänen äitinsä kärsi sarjasta aivohalvauksia, joista viimeisin oli 13. marraskuuta 2022. Babsilla oli diagnosoitu aivoamyloidiangiopatia, eli sairaus, jolle on tunnusomaista proteiinikertymien kerääntyminen verisuoniin. Barbara Thore sai aivohalvaukset myös vuosina 2017 ja 2021.