Kyle Richards paljasti avioehdon puuttuvan: ”Eron tullessa kaikki puoliksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on yksi realitysarjan seuratuimmista naisista. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan Kyle Richardsin avio-ongelmia ja asumuseroa Mauricio Umanskyn kanssa.

Kyle Richards kertoi nyt uudessa SiriusXM-radiokanavan haastattelussa millaista ohjelman kuvaaminen oli yksityiselämän ollessa suuressa muutoksessa. Richards piti ensinnäkin hyvin epäreiluna sitä, että sarjan muut naistähdet utelivat hänen avioliitostaan jatkuvasti kameroiden edessä vaikka eivät itse raottaneet todellista yksityiselämäänsä juurikaan ohjelmassa.

Kyle Richards myös paljasti, että mikäli he päättäisivät erota virallisesti Mauricion kanssa, omaisuuden jakamisesta tulisi varmasti hankalaa. Naisen mukaan kaikki omaisuus tulisi menemään kuitenkin tasan puoliksi, koska heillä ei ole avioehtoa.

Tällä hetkellä he asuvat vielä saman katon alla, mutta nukkuvat eri makuuhuoneissa. Kyle Richards myös toteaa, että heidän elämänsä on helppoa ja onnekasta, koska heillä on monia koteja ja loma-asuntoja, joissa he voivat viettää aikaa vuorotellen lasten kanssa.